Dieren zijn onze passie.

Uw dier met liefde verzorgd

Wij beschikken over een groot aantal grote en bekende merken voor onze dierverzorging. Deze producten zijn voornamelijk gericht op de viervoeters bij u in en rond het huis. Producten voor dierverzorging vereisen kennis van zaken. Die kennis bieden wij u, met onze producten, aan. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u met het juiste verzorgingsproduct de deur uit gaat en dat uw dier de verzorging krijgt die het nodig heeft.

In 't Warme Nest is iedereen welkom om vragen te stellen over dierverzorging. Bewustwording omtrent de verzorging van dieren is voor ons heel belangrijk, want een goede behandeling van uw dier zal de band tussen u en het dier versterken en zal het welzijn van het dier verhogen.

Kom voor een complete en goede verzorging dus bij ons langs en dan weet u dat u te woord gestaan wordt door mensen met de juiste kennis en met hart voor dieren. Onze kennis houden wij actueel door regelmatig cursussen te volgen.

Heeft u vragen naar aanleiding van het bovenstaande, of heeft u andere vragen, kom dan langs of neem contact met ons op via de contactpagina.